Све категорије
O nama

профил компаније

недефинисан

Гонгии Јинхонгда Пипелине Цо., Лтд., који се налази у родном граду цевовода у Кини, је професионални произвођач специјализован за производњу водовода и дренаже и прибора за цевоводе. Има дугогодишњу историју производње, снажну снагу, строг квалитет и добро обучено особље. Главни производи су: гумени спојеви, ребрасти компензатори, метална црева, експанзиони уређаји, вентили, уклоњиви спојеви, крпачи цеви, филтери и други производи од цеви. Стандардне и дужине спецификације могу се прилагодити према потребама купаца

Током вишегодишње производње, наша компанија је овладала напредним производним процесом и савршеним средствима за детекцију и користила најнапреднију производну опрему како би производе учинили све стандардизованијим и квалитетнијим. Производи се широко користе у изградњи водоснабдевања и одводње великих и средњих предузећа као што су водоснабдевање, одводњавање, електрична енергија, металургија, урбана градња, нафта, хемијска и заштита животне средине. Производи се добро продају у 31 покрајини, граду и аутономним регионима широм земље. Прошао је ИСО сертификат система квалитета и ЦЕ сертификат. Производи се извозе у Сједињене Америчке Државе, Француску, Шпанију, Русију, Јапан, Јужну Кореју, Пакистан, Вијетнам и друге земље и фаворизовани су код већине корисника.

Компанија је заснована на поштењу, а све за кориснике. Ваши захтеви су наш циљ, а ваше задовољство наша жеља. Наставићемо да радимо са вама на стварању сјаја века.

фабрика

Вруће категорије