Све категорије
Метално црево са прирубницом

Proizvodi

ДН15-ДН1000 прирубнички прикључак плетено метално црево од нерђајућег челика


Место порекла:Кина
Бренд Име:Јинхонгда
Број модела:ДН15-ДН1000
Сертификат:ИСО & ЦЕ
Минимална количина поруџбине:1
Паковање Детаљи:Унутрашње паковање је пластична фолија за намотавање, а спољно паковање је дрвено кућиште
Време испоруке:Зависи од конкретне количине
Услови плаћања:трансфери и акредитиви
Набавка способности:2000 јединица месечно
ЕНКУИРИ
Opis

● 1, метално црево са прирубницом, метално црево, флексибилни метални вод, флексибилно црево

● 2,Користи се за заштиту различитих сигналних линија опреме, преносних жица и каблова, каблова са оптичким влакнима

● 3, величина: ДН15-ДН1000

Материјал прирубнице: угљенични челик, сс304, сс316

Материјал тканог дела: сс304

Метално црево је важна компонента у прикључном цевоводу савремене индустријске опреме. Метална црева се користе као заштитне цеви за жице и каблове за жице, каблове, аутоматске инструменталне сигнале и цивилна црева за туширање, са спецификацијама у распону од 3мм до 150мм. Метално црево малог пречника (унутрашњи пречник: 3мм-25мм) се углавном користи за заштиту сензорске линије прецизног оптичког лењира и индустријске сензорске линије.

Метално црево се углавном састоји од валовите цеви, мрежасте чауре и конектора. Валовита цев је тело металног црева и игра флексибилну улогу; Мрежни рукав игра улогу јачања и заштите; Конектор делује као веза. За различите захтеве употребе, они се спајају на различите начине: мех, мрежаста чаура и спој спојени су заваривањем, што се назива тип заваривања; Спој у облику механичког стезања назива се механички стезни тип. Поред тога, комбинација горње две методе назива се хибридни тип.

Производи од металних црева укључују црево за транспорт уља и црево за усисавање, црево за пару, црево за пескарење, црево за транспорт киселина и алкалија и усисно црево, црево за храну, црево за удувавање кисеоника и разне врсте гумених црева. Широко се користи у машинској, хемијској индустрији, нафтној, металургији, прехрамбеној и другим индустријама.

Који је опсег притиска металног црева отпорног на притисак: опсег притиска црева је генерално ПН0.6 - 32.0Мпа. До 42.0 МПа. Метално црево је главни део црева који носи притисак који је инсталиран у потисном цевоводу, а служи и као плашт за валовиту цев. Према притиску у цевоводу и месту примене, један или више слојева жице од нерђајућег челика или челичне траке може се изабрати за ткање

specifikacije

截图 信 截图 _20221121162233

aplikacije

Примена производа од металних црева: користе се за заштиту сигналних водова, преносних жица и каблова, каблова са оптичким влакнима различите опреме.

1. Заштитне цеви за блиндиране оптичке каблове, прецизне оптичке лењире, оптичке мерне инструменте, медицинске инструменте, машине и опрему;

2. Применљиво је на јавни телефон, даљински водомер, магнетни аларм за врата и другу опрему којој је потребна сигурносна заштита за жице;

3. Заштитне цеви за разне мале жице;

4. Све врсте рачунара, робота и других заштитних цеви мрежног кабла.

5. ПВЦ спољни заштитни филм за опрему соларне енергије

截图 信 截图 _20221121162208

Конкурентска предност

Наша компанија користи најнапреднију опрему за аутоматизацију у производњи гумених спојева и има вишегодишње искуство у производњи. Строго контролишите сировине и производни процес у процесу производње како бисте осигурали квалитет производа. Производи се извозе у Шпанију, Русију, Пакистан, Египат, Вијетнам, Малезију, Тајланд и друге земље.

Питања и одговори купаца
    Не одговара ниједном питању!

ЕНКУИРИ

Вруће категорије