Све категорије
Пропусни вентил

Proizvodi

Двоструки прирубнички отпорни запорни вентили за водоснабдевање


Место порекла:Кина
Бренд Име:Јинхонгда
Радни притисакПН10 ПН16 ПН25
Сертификат:ИСО ЦЕ
Тип:Засун, Противпожарна вода
Материјал телацарбон стеел
Температура медија:Нормална температура
Минимална количина поруџбине:КСНУМКСсет
Паковање Детаљи:1 дрвена кутија 2 палете 3 према вашим захтевима
Време испоруке:Да се ​​по договору
Услови плаћања:трансфер и плаћање акредитива
Набавка способности:КСНУМКС сет / сетови по месецу
ЕНКУИРИ
Opis

Засун је капија са елементом за отварање и затварање. Правац кретања капије је окомит на смер течности. Засун се може само потпуно отворити и затворити и не може се подесити или пригушити. Засун је запечаћен кроз контакт између седишта вентила и засун плоче. Генерално, заптивна површина ће бити заварена металним материјалима како би се повећала отпорност на хабање, као што су 1Цр13, СТЛ6, нерђајући челик, итд. Постоје крута капија и еластична капија. Према различитим капијама, засун је подељен на крути засун и еластични засун.

截图 信 截图 _20230211173500

specifikacije

截图 信 截图 _20230211173032
截图 信 截图 _20230211173156

тачкавредност
гаранцијаКСНУМКС година
типПропусни вентил
Прилагођена подршкаОЕМ, ОДМ, ОБМ
Место пореклаЗХЕ
Бранд Намецхаокуан вентил
Број моделаЗ41Х/И-16Ц
апликацијаЕлектрана
Температура медијаВисока температура, средња температура, нормална температура
снагаУпутство
медијпара
Величина портаДН15-ДН500
структураклин
Применљиви медијивода, гас, нафта, гас и кисели и алкални корозивни медијум
Применљива температура-КСНУМКС ~ КСНУМКС ℃
возачручни, пнеуматски, електрични итд
Номинални притисакКСНУМКС ~ КСНУМКСМПа
Номинална величинаДН50~300мм
aplikacije

1. Засун се обично користи у ситуацијама отворено-затворено, а не у апликацијама за пригушивање.

2. Засун се обично поставља на хоризонталну цев, са стаблом вентила вертикално нагоре. Такође се може уградити у вертикалне цеви или хоризонталне цеви где вретено вентила није вертикално према горе, али могу бити потребне посебне структуре у складу са величином пречника вентила, окружењем примене и специфичним условима материјала. Ако се купљени вентил монтира на посебан начин, приликом наручивања треба навести оријентацију вентила.

3. За окружење примене где температура прелази 260 ℃, препоручује се употреба флексибилног или подељеног клинастог цилиндра како би се спречило заглављивање клинастог цилиндра услед топлотног ширења. Ово се може десити када је вентил хладно затворен, а затим топло отворен.

4. Када се користи у апликацијама са великом брзином течности (турбуленција) или термичким циклусима, како би се избегло отпуштање, прстен седишта са навојем треба да буде закључан и заварен на телу вентила. Молимо наведите упутства приликом наручивања.

5. Након затварања засуна, вретено вентила треба да се лагано ротира (1/8 до 1/4 окрета) да би се ослободило оптерећење стабла вентила. Ово омогућава да се шипка вентила лагано прошири, без заглављивања или оштећења вентила, и неће утицати на ефекат затварања.

6. Ако се ушица за монтажу прстена седишта вентила уклони, високо интегрисани засун за затварање може се користити на излазу топле воде или у систему цевовода помоћу меког гвожђа. Молимо наведите приликом наручивања.

7. Пумпна станица може да користи вентиле који нису ограничени локацијом, имају много ситница у води и лако блокирају важне позиције. Могу се користити ручни и електрични засуни; Напротив, лептир вентил се може користити, посебно у пројекту реконструкције пумпне просторије, како би се ефективно искористио простор првобитне пумпне просторије и остварила сврха повећања запремине водоснабдевања (одводње) уз претпоставку да се површина првобитне пумпне просторије остаје непромењена.

Конкурентска предност

Карактеристике конструкције

1. У складу са ГБ стандардом, разумна структура, поуздано заптивање, добре перформансе и леп изглед.

2. Разноликост комплетних, материјала за паковање и заптивке разумно подударање, може према захтеву купца да се примени на све врсте притиска, температуре и средњих услова, вентил високог притиска бира висококвалитетну производњу легираног челика, површину за заптивање користећи одељење превише вертикално (стелит) кобалт -Тврда легура на бази, сигурна и поуздана, стабилне перформансе и дуг радни век.

3. Структура поклопца вентила је разумна, дебљина зида је строго контролисана и тест је у складу са националним стандардом ГБ12234 и америчким стандардом АНСИ Б16.34, чврстоћа је висока, крутост је добра, отпор протока је мали.

4. Користећи еластичну структуру капије типа клина, направљен је од целог ливеног, са финим дизајном и добрим перформансама заптивања.

5. Стабло је направљено од легираног челика отпорног на топлоту са добрим механичким својствима и отпорношћу на корозију и хабање.

6. Засуни морају бити потпуно поново запечаћени, који се могу поправити или модификовати у условима рада без прекида.

7. Матица матице усваја унутрашњу функционалну структуру, куглични лежај је постављен са прикључним делом носача, обртни момент је мали и подизање је лако.

8. У складу са захтевима корисника или инжењеринга, облик повезивања треба да буде разумно одабран, а различити режими рада могу испунити различите захтеве коришћења.

Питања и одговори купаца
    Не одговара ниједном питању!

ЕНКУИРИ

Вруће категорије