Све категорије
Гроовед Цоуплингс

Гроовед Цоуплингс

Почетна> Proizvodi > Гроовед Цоуплингс

Proizvodi

Чврста спојница за цеви од нодуларног ливеног гвожђа ужлебљена


Место порекла:Кина
Бренд Име: 
Број модела: 
Сертификат:ИСО ЦЕ
Минимална количина поруџбине:1
Паковање Детаљи:картони са појасом за паковање
Време испоруке:Да се ​​по договору
Услови плаћања:трансфер и акредитив
Набавка способности:90 тона / тона месечно
ЕНКУИРИ
Opis

Израђује се ливењем, а заптивни прстен је унутра. КРХД флексибилна стезаљка, позната и као раздвојени експанзиони спој, је производ са поузданим перформансама и једноставном инсталацијом за повезивање цеви. При ниском притиску сврха заптивања се постиже еластичном деформацијом заптивног прстена; Када се притисак повећа, медијум делује на заптивни прстен да би играо улогу самозаптивног, а у средини је остављена празнина да се надокнади померање и отклон цеви услед топлотног ширења и контракције.

Hd011dda060eb402dbd982603f98417eeS

specifikacije
 Карактеристични параметри за спојеве од ливеног гвожђа ужлебљене круте спојнице:
                                         veličina                                         Спољни пречникдебљина (м)                                         Тежина (кг)                                         Дужина (мм)
Макс.минут
ДНКСНУМКС603.53.013КСНУМКС КСНУМКС ±
ДНКСНУМКС833.53.018.9КСНУМКС КСНУМКС ±
ДНКСНУМКС1103.53.025.2КСНУМКС КСНУМКС ±
ДНКСНУМКС1354.03.535.4КСНУМКС КСНУМКС ±
ДНКСНУМКС1604.03.542.2КСНУМКС КСНУМКС ±
ДНКСНУМКС2105.04.069.3КСНУМКС КСНУМКС ±
ДНКСНУМКС2745.54.599.8КСНУМКС КСНУМКС ±
ДНКСНУМКС3266.04.8129.7КСНУМКС КСНУМКС ±
aplikacije

1. Брз је без заваривања и поновног поцинчавања, а брзина уградње је више од 3 пута већа од оне са прирубничким цевним спојевима.

2. Једноставан, лакши је од прирубнице, механизам за закључавање је генијално дизајниран, број вијака је мали и нема потребе за закључавањем рупа.

3. Поуздан

① Стезаљка, подлошка и жлеб на крају цеви су притиснути у пуном обиму, а затезна чврстоћа краја цеви је висока, испитни притисак је до 4.2 МПа, температура је - 30 ℃ ~ 100 ℃, а степен вакуума је до 0.08МПа;

② Заптивка је дизајнирана као тип Ц, која може да буде троструко отпорна на цурење. Што је већи притисак у цеви, то је боље заптивање;

③ Заптивка се може правилно одабрати према течном медијуму, материјалу цеви и температури.

4. Изолација и апсорпција вибрација

① Пошто размак на крају цеви може ефикасно изоловати пренос буке и вибрација, цев неће бити погођена током термичког ширења и контракције; ② Заптивна заптивка такође може да апсорбује буку и вибрације.

5. Економичан је, сигуран и погодан за буџет пројекта, штеди 20% укупних трошкова пројекта у поређењу са прирубничким прикључком, а конструкција не захтева струју, кисеоник и отворену ватру.

6. Нулто загађење Пошто уградња оригиналних делова нема проблема са згуром за заваривање и оштећењем цинканог премаза и пластичног премаза, може се обезбедити да цевовод буде гладак. Прикључени цевовод, посебно противпожарни систем прскалица, неће зарђати и блокирати опрему и главу прскалице у цевоводу због других прикључака.

7. Мање простора

① Простор за уградњу прирубнице је 3:2 већи од стезног споја. ② Спој за стезање и прибор се могу прво инсталирати и могу се подесити у било ком правцу и углом, а цевовод је опционо.

8. Одржавање је погодно за растављање, чишћење и замену. Потребно је уклонити само две стезаљке и четири завртња да би се олакшало проширење, замена и смер ротације цевовода. Униформно ношење.

9. Комплетан цевовод

Конкурентска предност

Карактеристике и више информација о жлебљеним крутим спојницама:

Глатка површина, висока густина, висока чврстоћа, мала тежина, разуман дизајн у структури, широко се користи за високе зграде и системе заштите животне средине, премаз отпоран на корозију за сваки комад фитинга.

Стандард: бити усклађен са ДИН/ЕН877/ИСО6594.

Питања и одговори купаца
    Не одговара ниједном питању!

ЕНКУИРИ

Вруће категорије