Све категорије
Једносферни гумени експанзиони спој

Proizvodi

Подршка оем одм ручно намотана прирубница гуменог зглоба произвођача АНСИ ДИН БС


Место порекла:Кина
Бренд Име:Јинхонгда
Број модела:ДН25-ДН3000
Сертификат:ИСО & ЦЕ
Минимална количина поруџбине:1
Паковање Детаљи:Унутрашње паковање је картон, а спољно паковање је дрвена кутија
Време испоруке:Зависи од конкретне количине
Услови плаћања:трансфери и акредитиви
Набавка способности:5000 јединица месечно
ЕНКУИРИ
Opis

1, гумени спој, прирубнички гумени спој, гумени експанзиони спој, гумени зглоб са једном куглом

2,Користи се за апсорпцију удара на спојевима цеви

3, величина: ДН25-ДН3000

Гумени материјал: НР / НБР / ЕПДМ

Материјал прирубнице: угљенични челик / ливени челик / сс304

Стандард прирубнице: АНСИ/ЈИС10К/150ЛБ/ДИН

Гумени флексибилни спој типа намотаја се израђује ручно. Водена тканина је намотана вулканизованом гумом напуњеном притиском, а вулканизована гума калупа се не користи. Спецификације готовог производа могу се израдити према условима купца. Савитљиви гумени флексибилни зглоб за намотавање има исти ефекат као и компресијски флексибилни гумени флексибилни зглоб. Такође се користи за транспорт течности, паре, чврстих и других сировина. Може да компензује помак и смањи вибрације и буку. То је нови производ за пригушивање вулканизоване гуме. Кључни разлог за намотавање флексибилног гуменог зглоба је тај што није стандардан и веома је скупо поново направити или променити шкољку калупа. У складу са условима производње, одредиће се распоред дела за одвајање, тип млазнице и ход намотавања машине и опреме за намотавање. Пре намотавања жице од нерђајућег челика за гумено мекану везу, инсталирајте жицу од нерђајућег челика кроз жичани прстен и потпорну силу у складу са одлазним смером групе, а затим је чврсто причврстите за оловну цев на машини за исплату помоћу траке према у смеру намотавања, покрените машину за намотавање да би се оловна цев померила полако и прилагодите брзину траке за вучу у складу са мотором за регулацију брзине како би распоред путовања намотавања испунио услове. Спирално намотани гумени флексибилни спој има веома добре карактеристике отпорности на корозију и може се веома добро применити у цевоводима за одсумпоравање димних гасова.

截图 信 截图 _20221109151854

specifikacije

截图 信 截图 _20221109152041

Напомене:

1, за специјалну поруџбину, производи се могу направити према захтевима купца, стандард прирубнице је заснован на ГБ/Т9119-2000 (опционо АНСИ, ДИН, БСЕН, НФ, ЕН, ЈИС, СО итд.). Куглице се могу направити за НР ,ЕПДМ,ЦР,ЗЗР,НБР,ФКМ.

2, производ је доступан за надземно снабдевање водом. цев мора бити опремљена фиксном вечером или фиксним држачем, ако није, производ ће бити инсталиран са уређајем против повлачења.

aplikacije

Услови рада намотаја гуменог споја

1. Спирални гумени флексибилни спој је цевасти гумени производ састављен од унутрашње гуме, слоја платнене завесе и прстена од челичне жице, који се ручно производи и формира од вулканизоване гуме под високим притиском, а затим се комбинује са прирубницом од металног материјала или паралелним конектором прирубница петље. Лопта има различите спецификације и облике, који се могу прилагодити према захтевима, и широко се користи у различитим софтверима система цевовода. На пример, кугла флексибилног гуменог флексибилног зглоба усваја укупну методу вулканизоване гуме, а прирубница и вулканизовани гумени део су блиско спојени, тако да подешавање потпорне шипке граничног прекидача флексибилног гуменог флексибилног зглоба може веома добро подесити дужину флексибилног гумени спој, који је погодан за примену у различитим природним окружењима.

2. Стварни ефекат отпорности на притисак је висок јер на флексибилни гумени флексибилни спој намотаја неће утицати језгро калупа, а слој оквира је 2-4 групе више од обликоване робе, тако да је радна способност отпора на притисак висока. У случају рада са негативним притиском, жица од нерђајућег челика отпорна на негативни притисак може се додати у производном процесу или се зид може направити у равни цилиндрични тип како би се испунили услови примене.

3. То је врста вулканизованог гуменог производа који апсорбује ударце који се користи за транспорт течности, паре, чврстих и других сировина, надокнађује одступање и смањује вибрације и буку. У почетку је растојање између дугачких и кратких флексибилних гумених спојева калупа за компресију веома велико. Ако је прекратка или предугачка, треба користити гумене савитљиве спојеве;

4. Други је да купци конектора калибра понекад захтевају тип унутрашњег заптивања рупа. Пошто гумени флексибилни спој жлеба копче не може да се намота, намотани гумени флексибилни спој треба да се направи у овом тренутку. Последња ситуација је да се пробијање рупа на плочици прирубнице превише разликује од спецификације, посебно када је удаљеност управљања рупом превелик, потребно га је направити ручно, јер општи гумени флексибилни калуп за спојеве не може задовољити услове производње.

Конкурентска предност

Наша компанија користи најнапреднију опрему за аутоматизацију у производњи гумених спојева и има вишегодишње искуство у производњи. Строго контролишите сировине и производни процес у процесу производње како бисте осигурали квалитет производа. Производи се извозе у Шпанију, Русију, Пакистан, Египат, Вијетнам, Малезију, Тајланд и друге земље.

Питања и одговори купаца
    Не одговара ниједном питању!

ЕНКУИРИ

Вруће категорије