Све категорије
Унион гумени експанзиони спој

Proizvodi

Врућа продаја двоструке куглице од нерђајућег челика 304 навоја гумени спој флексибилни ЕПДМ гумени спојеви


Место порекла:Кина
Бренд Име:Јинхонгда
Број модела:ДН15-ДН80
Сертификат:ИСО & ЦЕ
Стандард прирубницеДИН, АНСИ, ЈИС, ЈИС10К, 150ЛБ, итд.
Број моделаФПТ,БСПТ
Радна температура-15~+80 ℃ (посебно:-30~+150 ℃)
Минимална количина поруџбине:1
Паковање Детаљи:Унутрашње паковање је картон, а спољно паковање је дрвена кутија
Време испоруке:Зависи од конкретне количине
Услови плаћања:трансфери и акредитиви
Набавка способности:10000 јединица месечно
ЕНКУИРИ
Opis

● Вијчани гумени флексибилни спој се такође назива навојни гумени експанзиони спој, амортизер, грло амортизера, мекани вијчани спој, вијчани гумени цевни спој итд. Навојни гумени експанзиони спој се састоји од еластичног гуменог споја, равног покретног споја, лабаве металне прирубнице или прирубница цеви са навојем, која се користи за изолацију вибрација, смањење буке и компензацију померања.

● навојни гумени експанзиони спој је врста споја цеви са високом еластичношћу, високом ваздушном непропусношћу, средњом отпорношћу и отпорношћу на временске услове. Флексибилни гумени експанзиони спој се састоји од унутрашње гуме, слоја за ојачавање полиестерског кабла, спољашње гуме и композитне гумене цеви. Флексибилни гумени експанзиони спој навојног гуменог дилатационог споја може изабрати било коју врсту унутрашњих и спољашњих гумених материјала, као што су ИИР, Цр, ЕПДМ, НР, НБР, итд. Спољни и унутрашњи слојеви гумених материјала могу бити различити.

● Међутим, слој оквира навојног гуменог дилатационог споја је направљен од полиестерске тканине, а ојачавајући слој има челичне прстенове. Може се направити у киселину, алкалије, корозију, уље, топлоту и друге варијанте према различитим материјалима и може се прилагодити разним медијима и окружењу. Постоји много врста навојних гумених материјала прирубница за проширење, укључујући К235, СС304 и СС316.

КК с КСНУМКС

Неименовани-3

specifikacije

Технички услови

НеДеоМатеријал
1ТелоНР,ЦР,ИИР,НБР,ФКМ,ЕПДМ
2Унутрашња и спољашња гумаНР,ЦР,ИИР,НБР,ФКМ,ЕПДМ,ПТФЕ
3Леш трупаТканина од најлонског кабла
4Прстен за појачањеВишеструка бакарна челична жица
5Навојни спојугљенични челик (К235). Нерђајући челик (201,304,316,)

Применљива температура: -20℃~+115℃

Применљиви медијум: вода, морска вода, уље, киселина, алкалије итд.

截图 信 截图 _20221109165809

Белешка:

За поруџбину са посебним захтевима, навојне спојеве треба направити према цртежима купаца. Стандард навоја може бити ПСПТ, НПТ, итд. Материјал гуменог тела може бити НР, ЕПДМ, неопрен, ИИР, НБР ФКМ, итд.

aplikacije

Навојни гумени спој се састоји од унутрашњих и спољашњих гумених слојева, слојева корда и жичаних прстенова, који се формирају вулканизацијом, а затим комбинују са металним прирубницама или паралелним спојевима. То је флексибилни део који се користи на споју цевовода. Због својих врхунских перформанси и напредне технологије производње, широко се користи у грађевинарству, водоснабдевању и одводњавању, заштити од пожара, грејању воде, хемијском инжењерству, електроенергетици и другим областима. Главна сировина тела производа је гума, која користи своју високу еластичност, високу непропусност, отпорност на временске услове и отпорност на зрачење да апсорбује бочно, аксијално и угаоно померање узроковано вибрацијама цевовода; Због тога се вибрације и бука цевовода могу смањити, а термичко ширење и контракција узрокована променом температуре могу се надокнадити;

Гумени спој са вијчаним навојем има добре свеобухватне перформансе и углавном се користи за флексибилну везу између дугих и кратких цевовода у индустријама као што су побољшање и пренос сирове воде и канализације, водоснабдевање и хлађење циркулационе воде, металургија, кондензат, транспорт хемијских цевовода, петрохемија хлађење, разблаживање, итд. Због своје високе отпорности на хабање, гума је погодна и за транспорт честица, праха и паре у разним индустријама.

Конкурентска предност

Наша компанија користи најнапреднију опрему за аутоматизацију у производњи гумених спојева и има вишегодишње искуство у производњи. Строго контролишите сировине и производни процес у процесу производње како бисте осигурали квалитет производа. Производи се извозе у Шпанију, Русију, Пакистан, Египат, Вијетнам, Малезију, Тајланд и друге земље.

Питања и одговори купаца
    Не одговара ниједном питању!

ЕНКУИРИ

Вруће категорије