Све категорије
Заварено метално црево

Proizvodi

304/ 316 Флексибилно плетено метално црево за заваривање од нерђајућег челика


Место порекла:Кина
Бренд Име:Јинхонгда
Стандард:АСТМ, АиСи, ДИН, ЕН, ГБ, ЈИС
Тип:Заварен
materijal:Нерђајући челик
Облик:Ребрасто црево од нерђајућег челика
Паковање Детаљи:Картонске кутије или дрвене кутије Заварено црево од нерђајућег челика
Набавка способности:5000 метара/метара недељно Заварено црево од нерђајућег челика
ЕНКУИРИ
Opis

Заварени ребрасти компензатор има предности мекоће, отпорности на замор, отпорности на висок притисак, отпорности на ниске температуре и отпорности на корозију. Његов радни век је много дужи него код других врста црева (гумено црево, пластично црево). Са развојем савремене индустрије, све више се користе валовита метална црева која су отпорна на ниске температуре, високе температуре, високи притисак и корозију. 304 заварени ребрасти компензатор од нерђајућег челика се бира за ребрасти компензатор од нерђајућег челика од различитих материјала. Додајте 304 челик Ти да бисте спречили корозију на ивицама зрна. Његова применљива температура је 430 ° Ц-900 ° Ц. Валовити компензатор има предности компактне структуре, велике компензације, малог отпора протока, нултог цурења и малог одржавања. Аксијална, попречна и угаона компензација мреже топлотних цеви од завареног нерђајућег челика ребрастог компензатора 304 је ефикасна и топлотни напон је мали, а отпорност на савијање и компресију се може добити без узимања у обзир утицаја потонућа. Има карактеристике велике компензације и дугог века трајања. Како се предузимају мере да се дилатациони спој изолује од воде, директно укопани ребрасти дилатациони спој је потпуно затрпан, тако да ребрасти дилатациони спој и цевовод имају исти радни век.

specifikacije

信 图片 _КСНУМКС


截图 信 截图 _20230211154105

aplikacije

Постоје два начина за уградњу споја за спајање експанзионих хардверских цеви компензационе цеви за велике удаљености, укључујући прирубнички прикључак и заваривање. Прирубнички прикључак је згодан и брз, а заварена инсталациона цев има бољу отпорност на висок притисак. Компензатор завареног меха, познат и као компензатор завареног меха, је универзални мех. Производ се састоји од меха, две крајње цеви и других компоненти. Он апсорбује аксијални померај и угаони померање цеви кроз флексибилну деформацију меха (такође мали хоризонтални померај), а крајња цев је или директно заварена за цев или заварена за прирубницу, а затим повезана са прирубница цеви. Мала вучна шипка на дилатационом споју се углавном користи као крути ослонац током транспорта или као подешавање производа пре деформације, а не као лежајна шипка. Погонски спој са двоструком прирубницом састоји се од лабавог споја за проширење прирубнице, кратке прирубнице цеви, погонског завртња и других компоненти, које могу смањити потисак притиска (силу слепе плоче) конектора и компензовати грешку у инсталацији цеви. Погонски спој са двоструком прирубницом не може да апсорбује аксијално померање. Структура овог дилатационог споја је веома једноставна, а цена је веома ниска, тако да приоритет треба дати могућим местима на цевоводу.

Конкурентска предност

1) Прихватамо сопствене дизајне купаца и ОЕМ дизајн налоге.

2) Опсег пута: ДН4-800мм Радни притисак: ПНО.6-32Мпа

3) Температурни опсег: -196 ℃ ~ 600 ℃

4) Имајући на уму, разнолике захтеве наших вредних купаца, нудимо широк асортиман флексибилних металних црева. Понуђено црево се може прилагодити захтевима наших вредних клијената на страни добављача. Веома познат по својим одличним карактеристикама, наш клијент може да искористи овај низ од нас по приступачним ценама.

Питања и одговори купаца
    Не одговара ниједном питању!

ЕНКУИРИ

Вруће категорије